Ok, a jechał ktoś przez Wegry (Budapeszt) ?? Mam zamiar zatrzymac sie w Heviz (nad Balatonem) na jedna noc i własnie dalej jechac do Chorwacji
my tak jeździmy co roku
Zamieszczone przez Rekin Chlebojad
i raczej napewno nie zadna wyspa, ale nad Morze (pewnie okolice Splitu), ja mam Euro ale znajomy "PLN-y" , czyli Euro wymienic juz w Chorwacji, a jak zrobic żeby najmniej stracic jak ktos ma PLN-y??
I czy AUTOSTRADY sa na czas czy na ilośc km?? (<-- głupie pytanie ale warto)
rzeczywiście głupie pytanie, oczywiście że na kilometry
Posiadam skode octavie 2004 rok 1.8 T (150KM) kombi...
muszę wymienić żarówki z przodu i z tyłu przy światłach do jazdy dziennej...
Ktoś może podać mi jakie mam kupić.. lampy soczewkowe posiadam ?
barwa90, jeśli masz auto z 2004 a tak napisałeś to nie msz świateł do jazdyt dziennej tylko zwykłe światła mijania z żarówka H4. soczewki w lampach to są halogeny przeciwmgielne. :wink:
[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 21:24 ]
Aaa... no i silnik AGU występował mniej więcej do 2000r więc wstaw sobie w opis poprawny kod silnika :wink:
[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 22:08 ]
Zamieszczone przez Maru 123
barwa90, jeśli masz auto z 2004 a tak napisałeś to nie msz świateł do jazdyt dziennej tylko zwykłe światła mijania z żarówka H4. soczewki w lampach to są halogeny przeciwmgielne. :wink:
[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 21:24 ]
Aaa... no i silnik AGU występował mniej więcej do 2000r więc wstaw sobie w opis poprawny kod silnika , pewnie AUM lub AUQ :wink:
tzn. prosilbym o foto jak wygladaja te zarowki.. od przedniego reflektora i tylniego- poniewaz nie znam sie na samochodach i zbytnio czasu nie mam by majstrowac bo pracuje do pozna i jest juz ciemno by cos krecic przy samochodzie.
Komentarz