Ktoś mi może doradzić...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bucza
    Classic
    • 2012
    • 5

Ktoś mi może doradzić...

Zamieszczone przez Rekin Chlebojad
    Ok, a jechał ktoś przez Wegry (Budapeszt) ?? Mam zamiar zatrzymac sie w Heviz (nad Balatonem) na jedna noc i własnie dalej jechac do Chorwacji
    my tak jeździmy co roku

Zamieszczone przez Rekin Chlebojad
    i raczej napewno nie zadna wyspa, ale nad Morze (pewnie okolice Splitu), ja mam Euro ale znajomy "PLN-y" , czyli Euro wymienic juz w Chorwacji, a jak zrobic żeby najmniej stracic jak ktos ma PLN-y??
    I czy AUTOSTRADY sa na czas czy na ilośc km?? (<-- głupie pytanie ale warto)
    rzeczywiście głupie pytanie, oczywiście że na kilometry
    bucza
  • barwa90
    Classic
    • 2010
    • 7

Ktoś mi może doradzić...

Posiadam skode octavie 2004 rok 1.8 T (150KM) kombi...
    muszę wymienić żarówki z przodu i z tyłu przy światłach do jazdy dziennej...
    Ktoś może podać mi jakie mam kupić.. lampy soczewkowe posiadam ?

Pozdrawiam i z góry dziękuje.. za odp

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

barwa90, jeśli masz auto z 2004 a tak napisałeś to nie msz świateł do jazdyt dziennej tylko zwykłe światła mijania z żarówka H4. soczewki w lampach to są halogeny przeciwmgielne. :wink:

[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 21:24 ]
      Aaa... no i silnik AGU występował mniej więcej do 2000r więc wstaw sobie w opis poprawny kod silnika :wink:

[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 22:08 ]
      Zamieszczone przez Maru 123
      barwa90, jeśli masz auto z 2004 a tak napisałeś to nie msz świateł do jazdyt dziennej tylko zwykłe światła mijania z żarówka H4. soczewki w lampach to są halogeny przeciwmgielne. :wink:

[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 21:24 ]
      Aaa... no i silnik AGU występował mniej więcej do 2000r więc wstaw sobie w opis poprawny kod silnika , pewnie AUM lub AUQ :wink:
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• barwa90
        Classic
        • 2010
        • 7

tzn. prosilbym o foto jak wygladaja te zarowki.. od przedniego reflektora i tylniego- poniewaz nie znam sie na samochodach i zbytnio czasu nie mam by majstrowac bo pracuje do pozna i jest juz ciemno by cos krecic przy samochodzie.

z góry dzieki..

Komentarz

• leff
          Elegance
          • 2004
          • 862

podjedz na stacje i powiedz, ze potrzebujesz H4 a co do tylnych to wymontuj i pokaz, wyjecie zarowki z tylnej lampy to 30 sekund

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

Pracuję...